©  Serge Minten

Kiwanis Diepenbeek stuurt kwetsbare gezinnen dagje gratis naar Disneyland Parijs

Diepenbeek -

Zaterdagochtend stappen kwetsbare gezinnen bij reizen De Zigeuner in Diepenbeek op de bus voor een uitstap. Op uitnodiging van Kiwanis Diepenbeek trekken ze één dag gratis richting Parijs voor een bezoek aan Mickey Mouse.

Dirk Jacobs

“Dit idee is toevallig gegroeid”, glundert Monique Verlinden van De Zigeuner en lid van de Kiwanis-club. “Tijdens de gewone zakelijke gesprekken die we vanuit het bedrijf geregeld voeren met de mensen van Disneyland - met wie we fantastische contacten hebben - kwam het actiebeleid van onze Kiwanisgroep in Diepenbeek ter sprake. Toen we vertelden dat we proberen om het leven van kwetsbare gezinnen, en vooral de kinderen, aangenamer te maken en te verbeteren, smolten ook daar wat harten. En zo werd deze Disneyactie van Kiwanis geboren.” 

“We hebben een bomvolle bus met mensen die zaterdagochtend al heel vroeg vertrekken en op een ontbijt in de bus vergast worden. Daarna stappen ze op de bus richting Disneyland. Dat hele luik nemen wij als Kiwanis voor onze rekening. De toegang in Marne-la-Vallée, de begeleiding van de groep naar twee parken, het middagmaal ter plekke en zelfs een mooi aandenken en een groepsfoto voor iedereen, wordt helemaal geregeld door Disney zelf. We zijn er zeker van dat deze dag er één zal worden die ze niet snel gaan vergeten, vanaf het begin eigenlijk, want, zoals bekend, rijden we onze gasten naar Disneyland in een bus die volledig in de sfeer van Disney is bestickerd. En op de terugweg, als ze tenminste niet dromen van prinsen en prinsessen, biedt Kiwanis hen nog een snack aan.”

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio