De nieuwe promocontainer die Hasselt zichtbaarder moet maken. © DJ

Promocontainer moet Hasselt zichtbaarder maken op grote evenementen en op markten

Hasselt -

Hasselt neemt zondag, tijdens de 40ste ‘Dwars door Hasselt’, een promotiecontainer in gebruik die vanaf dan, als mobiele loket of als ontvangstplek kan gaan dienen. “Vooral bij grote evenementen willen we de container gaan inzetten”, zegt burgemeester Steven Vandeput (N-VA).

“Maar ook bij sportgebeurtenissen zoals zondag, of op markten, zullen we de Hasselaren en hun bezoekers hier samenbrengen”, belooft de burgemeester. “De meer dan 100 werknemers van de stad die gaan meelopen, gaan we ontvangen, maar iedereen die wil langskomen, ook als supporter, is zeker welkom”, zegt sportschepen Habib El Ouakili (RoodGroen+).

“We gaan ons, in de container, ook als werkgever voorsteller”, vult schepen Dymfna Meynen (N-VA) aan. “Binnen de stad zijn er flink wat jobs en onze afdeling HR krijgt, in de container, een uitgelezen kans om zondag heel wat mensen voorbij de etalage te zien passeren. Maar ook op de wekelijkse markten zullen we geregeld te gast zijn, bijvoorbeeld met het platform ‘Hasselt helpt’, waarmee we organisaties steunen die op zoek zijn naar vrijwilligers.”

(dj)

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio