©  Johan Bams

© Johan Bams

© Johan Bams

© Johan Bams

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Alkens kinderkoor Dolce Canto zorgt voor muziek bij het ontbijt

Alken -

Het kinderkoor Dolce Canto uit Alken organiseerde dit jaar opnieuw haar muzikaal afhaalontbijt. Al was het dit keer met een twist: tijdens de afhaling kon je namelijk genieten van een lekkere koffie en live muziek.

Johan Bams

Naar jaarlijkse traditie organiseerde het kinderkoor Dolce Canto en de D.C. Belles Band hun muzikaal ontbijt. De laatste jaren werd er overgestapt naar een afhaalontbijt door de coronapandemie. Ook dit jaar vond dit plaats op de eerste zondag van oktober. Mensen konden vooraf online hun bestelling plaatsen en op zondag 2 oktober was dan het afhaalmoment.

Ook dit jaar kon het koor weer een beroep doen op hun trouw publiek en werden er maar liefst 95 bestellingen genoteerd. Concreet betekende dit dat er voor 286 personen een ontbijt voorzien werd. De ontbijtpakketten werden verpakt in een ecologische tas en konden zo opgehaald worden. De reacties nadien waren allemaal positief. “En dat is alleen maar te danken aan de inzet van zoveel vrijwilligers binnen de Dolce Canto koorfamilie”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio