©  BELGA

Tim Wellens maakt dan toch vandaag al comeback na hartkloppingen

Tim Wellens (31) zal uiteindelijk toch aan de start verschijnen van de Tre Valli Varesine, de Italiaanse semiklassieker (1.Pro) die dinsdag in Varese wordt verreden. Eerder was gemeld dat zijn terugkeer in competitie “om persoonlijke redenen” was uitgesteld.

Bron: BELGA

Tim Wellens staat op de startlijst die maandag werd bekendgemaakt door zijn ploeg Lotto-Soudal, met onder meer Harm Vanhoucke en Viktor Verschaeve. Tim Wellens zou vorige donderdag in competitie terugkeren in de Coppa Agostoni, maar de Limburger gaf om “persoonlijke redenen” forfait. Hij sloeg maandag ook de Coppa Bernocchi over.

De laatste race van Wellens, die volgend seizoen overstapt naar UAE Team Emirates, dateert van 24 augustus. Hij reed toen de Druivenkoers in Overijse, die hij niet voltooide. Geplaagd door problemen van hartkloppingen moest hij ook de Canadese wedstrijden (Quebec en Montreal) overslaan.

Zaterdag staat met de Ronde van Lombardije het laatste Monument van het wielerseizoen op de kalender.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Tim Wellens

Aangeboden door onze partners