De Hasseltse discotheek Versuz bestaat 20 jaar en pakt uit met een abonnementsformule. ©  RR

Versuz start met jaarabonnement van 39 euro

Hasselt -

De bekende Hasseltse club Versuz biedt nu ook een jaarabonnement aan. Voor 39 euro krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot de club op donderdag, zaterdag en maandag.

Karel Moors

Feestvierders kunnen zich vanaf 1 oktober een jaarabonnement voor de Versuz aanschaffen. Zo’n abonnement biedt een jaar lang onbeperkt toegang tot de club op donderdag, zaterdag en maandag. Bij bijzondere thema-avonden of wanneer er een bekende, internationale artiest langskomt, moet de abonnee wel nog een kleine opleg betalen. Met je abonnement heb je verder onbeperkt toegang tot de pop-upconcepten van de club, zoals de zomerbar Ipanema en de après-ski Moose Bars die elke winter verrijzen.

Nog tot en met 31 december betaal je 39 euro voor een Club Versuz-jaarabonnement, vanaf 1 januari wordt dat opgetrokken naar 45 euro.

Feestvierders in de Versuz. ©  Boumediene Belbachir

Club Versuz gooide voor het eerst de deuren open in april 2002 aan de Slachthuiskaai in Hasselt. Twintig jaar later staat er een moderne discotheek op de site van de Trixxo Arena. Het invoeren van het jaarabonnement kadert in de twintigste verjaardag van de club.

“Met een jaarabonnement willen we onze trouwe bezoekers verrassen én belonen, maar evengoed nieuwe bezoekers aantrekken”, legt zaakvoerder Yves Smolders uit. “Afgelopen zomer waren we met Versuz opnieuw partner van de grootste zomerfestivals van het land, als Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en Maanrock. We zijn ervan overtuigd dat daar heel wat jongeren voor het eerst in contact zijn gekomen met Versuz. Met deze voordelige abonnementsformule willen we hen nu ook de club laten ontdekken.”

Meer info op www.versuz.be

Yves Smolders, zaakvoerder van de Versuz. ©  Serge Minten

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer