Jonge moeder (26) valt zestig kilogram af en ziet er “20 jaar jonger uit” nadat ze haar leven helemaal omgooit

Kimberly Nestorick (26) is door gezond eten en zes keer per week te sporten zestig kilo afgevallen en ziet er naar eigen zeggen “twintig jaar jonger uit”. De jonge moeder vocht al een tijdje tegen de kilo’s, maar door corona en de lockdowns kwam er nog eens 50 kilo bij. “Ik was een emotionele eter”, getuigt Kimberly die op haar zwaarst 140 kilo woog. “Er was een ommezwaai nodig en mijn dochter was mijn motivatie.”

Kimberly besefte dat ze iets aan haar levensstijl moest doen na een tripje met haar dochter Everly Rose (4). De Amerikaanse vrouw “schaamde zich dood” en voelde ze zich “miserabel” toen ze naar foto’s van hen beide keek. Ze bond de strijd aan met de kilo’s door gezond te eten en te sporten. Eerst door voorzichtig te gaan wandelen, omdat bewegen erg moeilijk was.

Maar die korte tochtjes veranderden al snel in twee grote wandelingen per dag, met haar dochter. Het duurde niet lang voor de jonge moeder intensiever kon sporten en dat deed ze ook, zes keer per week. De kilo’s vlogen eraf en na ongeveer een jaar was ze al zestig kilo kwijt.

Nu voelt Kimberly zich heel wat zelfzekerder en wil ze anderen inspireren door haar verhaal te delen. Haar video’s over haar transformatie zijn intussen al miljoenen keren bekeken en de reacties van kijkers blijven haar inspireren om haar gezonde levensstijl verder te zetten. “Ik wil dat mensen weten dat als ik het kan, dan jij ook”, klinkt het zelfverzekerd. (pjv)

Aangeboden door onze partners