Tourist LeMC komt met eigen collectie bij ZEB: “Kleding waar iedereen zich goed in voelt”

Tourist LeMC en kledingketen ZEB hebben de handen in elkaar geslagen. Ze komen met een nieuwe collectie aan streetwear, dat ze zelf omschrijven als “comfy, baggy en streetstyle”.

(eadp)

Sweaters, T-shirts en broeken met opvallende naden, zakken of quotes en een tracksuit, dat de Vlaamse hiphopper zelf zijn favoriete stuk noemt, en enkele babyrompertjes. Dat is de collectie van Tourist LeMC. Alle stuks zijn gemaakt van gerecycleerde of organische merchandise. Bekende woorden en lyrics uit zijn songs zijn op de collectie gedrukt. Denk aan ‘Tot hiertoe alles goed’, ‘Paradeur’ en ‘En route’ .

Een van de sweaters krijgt ‘Ubuntu’ mee, de levensfilosofie die stelt dat een mens alleen gelukkig kan zijn als anderen dat ook zijn. Iets waar Tourist veel belang aan hecht. “Ik wilde vooral een collectie maken waar iedereen zich goed in voelt en die tegelijk ook betaalbaar is”, zegt hij. “Volgens mij is dat zeker gelukt.” Voor de shoot stond niet alleen hijzelf model, maar ook zijn vrouw Marta en enkele vrienden. De collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij ZEB.

 ©  ZEB

 ©  ZEB

 ©  ZEB

 ©  ZEB

 ©  ZEB

 ©  ZEB

Aangeboden door onze partners

Niet te missen