© pabr

Nieuw ambiancecafé in uitgaansbuurt Stift in Bree

Bree -

Op de hoek van de Bocholterstraat en ’t Stift heeft Peltenaar Ben Oyen ‘De Barasol’ geopend. Hij serveert er drank, hapjes en stevige ambiance.

“Met 16 jaar ervaring in de horeca op de teller vond ik dat het tijd werd om mijn eigen zaak te openen”, vertelt Ben. “In dit pand was vroeger Taxi Beeren gehuisvest, maar de zaak staat al meer dan vier jaar leeg. Het interieur werd vernieuwd - er is plaats voor 40 mensen aan tafeltjes - en de lange toog - waar 20 gasten kunnen hangen - bleef behouden. Op het terras zijn ook 40 zitjes. Behalve diverse biertjes en frisdranken presenteren we ook een ruim assortiment cocktails. Momenteel staan er 11 op de kaart, maar die wisselt met de seizoenen. We hebben ook een keukendienst met onder meer uitgebreide tapas, die wordt geserveerd op een grote houten plank. Ook onze souvlaki’s vallen erg in de smaak. Overdag gaat het er hier rustig aan toe, maar ’s avonds gaat de volumeknop een beetje de hoogte in, dan draaien we vooral Nederlandstalige ambiancemuziek.” (pabr )

De Barasol, Bocholterstraat 2 in 3960 Bree. Tel. 0483/07.87.38. Open op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 14 uur, op zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 10 uur.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio