©  EWT

SK Beveren slachtoffer van diefstal na wedstrijd tegen beloften Standard, daders komen tot inkeer en brengen alles terug

SK Beveren won afgelopen weekend in eigen huis met 2-1 van de beloften van Standard. Toch was er achteraf, ondanks de drie punten, geen sprake van euforie. De Waaslanders werden na de wedstrijd het slachtoffer van diefstal. De dieven gingen aan de haal met heel wat spullen van de spelers. Uiteindelijk kwamen de daders tot inkeer en brachten ze alles terug: case closed.

Jens Jacobs

SK Beveren is uitstekend aan het seizoen begonnen in de Challenger Pro League. Na vijf speeldagen prijken de Waaslanders op een derde plek met acht punten. Ook tegen de beloften van Standard werd er afgelopen weekend gewonnen. Dat leidde weliswaar niet tot euforie. Na de wedstrijd werd duidelijk dat de club slachtoffer was geworden van diefstal.

“Afgelopen weekend werd onze club na de wedstrijd tegen SL16 FC het slachtoffer van een diefstal. De dieven gingen onder andere aan de haal met heel wat spullen van onze spelers. Uit de camerabeelden blijkt dat het om vier jongvolwassenen gaat. Ze werden door verschillende bewakingscamera’s gefilmd en komen zeer herkenbaar in beeld.”

“Wij willen de vier betrokkenen oproepen alle gestolen goederen terug te brengen naar de club en dit voor 17.00 uur morgenavond (14/9). Indien dit niet gebeurt, zal de politie ingeschakeld worden en zullen de daders opgespoord en gerechtelijk vervolgd worden. De club betreurt ten zeerste dat deze feiten hebben plaatsgevonden.”

Uiteindelijk kwamen de daders tot inkeer en brachten ze alles terug: case closed.

Aangeboden door onze partners