In het centrum van Heers opende Nathalie Gielen zopas haar eigen winkel voor baby- en kinderkleding. © frmi

Nathalie opent kinderkledingzaak in Heers: “Ik wou al een tijdje iets volledig voor mezelf”

Heers -

In het centrum van Heers opende Nathalie Gielen zopas haar eigen winkel voor baby- en kinderkleding. Met Kidscloset wil ze kwaliteitsvolle outfits voor kids aanbieden aan een zachte prijsje.

Nathalie Gielen (43) uit Heers is een vrouw die van aanpakken weet. “Ik ben dertien jaar onthaalmoeder geweest en daarna verkoopster bij de bakkerij Roberti. Daarnaast ben ik nog altijd deeltijds actief in het dakwerkersbedrijf van mijn echtgenoot. Onlangs behaalde ik via tweedekansonderwijs ook mijn technisch diploma verkoop. Tijdens mijn opleiding moesten we met een fictieve webshop starten en dat is kidscloset geworden. Ik wou al een tijdje iets volledig voor mezelf, dus besloot ik de sprong te wagen. Het was nu of nooit.” Echtgenoot Joël bracht voor de renovatiewerken heel wat uren in het pand door. “Dit was vroeger een CM-kantoor, dus moesten er onder meer muren uitgebroken worden en ook de inrichting heeft een hele metamorfose ondergaan. In de laatste maanden voor de opening hebben mijn oudste dochter Yana en mijn vriendinnen me hierbij enorm veel geholpen.”

Baby’s

Bij Kidscloset vind je kinderkleding van 0 tot 16 jaar. “De troeven van Kidscloset zijn de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en de ruime, gratis parking achter het pand. Ik heb heel wat merken in de aanbieding zoals Blue Seven, Gymp, Picco Mini, Kiestone, Charanga en Sarabanda. En voor de zomer van volgend jaar komen daar nog veel meer leuke merkjes bij.” (frmi)

KidsclosetNieuwe Steenweg 4 bus 6, 3870 HeersTel: 0496/23.51.55info@kids-closet.be of nathalie.gielen2@hotmail.com Webshop: www.kids-closet.beFacebook: Kidsclose

Open: maandag en vrijdag van 14 tot 18 uur, woensdag van 10 tot 18 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur. Elke tweede zondag van de maand van 10 tot 14 uur. Dinsdag en donderdag gesloten

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio