Katya, Katrien en Bo openden eind augustus hun conceptstore in de Luikerstraat in Sint-Truiden. © rr

Creatieve dames openen conceptstore in Luikerstraat: “We maken producten die je moet zien, ruiken en voelen”

Sint-Truiden -

Conceptstore CO.llab 73 opende eind augustus de deuren in het centrum van St-Truiden. Drie creatieve onderneemsters bieden in deze pop-upwinkel hun unieke handgemaakte producten aan.

Bo Beynaerts (30) uit Landen, Katya Loos (47) en Katrien Herck (35) uit Mechelen-Bovelingen sloegen zopas de handen in elkaar voor de opstart van een conceptstore in de Luikerstraat in Sint-Truiden. Bij de drie dames zit ondernemen in het bloed: Bo is de zaakvoerder van Meraki Jewels en ontwerpt al twee jaar handgemaakte juwelen, Katya heeft een eigen atelier voor natuurlijke huidproducten en Katrien is een zelfstandig artieste die de mooiste creaties maakt op vazen, ramen, muren en canvas. “We zijn met deze pop-upwinkel gestart omdat het onze passie is. We willen producten maken die mensen raken, producten die eerlijk en duurzaam zijn”, klinkt het in koor. De naam CO.llab73 staat voor ‘collaboration’ vanwege de samenwerking tussen creatievelingen die handwerk maken, 73 is het huisnummer in de Luikerstraat. 

Het accent ligt bij CO.llab 73 vooral op handgemaakte, Belgische producten. “We verkopen huidproducten, geurkaarsen, zepen en wax melts van SkinZiness, juwelen van Meraki Jewels, beschilderd glaswerk en andere kunstwerkjes van Studiomika”, vertelt Katrien. “Daarnaast bieden we ook keramiek aan van twee dames uit de omgeving en droogbloemcreaties van Flowerpower by Indra. Tot slot zorgt Caresse voor originele, opgezette vlinders onder een stolp. Je vindt hier producten die je moet zien, ruiken en voelen. We bieden veel variatie aan en trachten onze winkel zo gezellig mogelijk te maken. Ons advies is persoonlijk en wordt steeds afgestemd op de noden van de klanten.” (frmi)

CO.llab 73Luikerstraat 73, 3800 Sint Truiden0499/89.44.65Facebook/Instagram: CO.llab 73Open: dinsdag tot en met zaterdag doorlopend van 10 tot 18 uur. Maandag gesloten.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio