© Ine Smolders

© Ine Smolders

© Ine Smolders

© Ine Smolders

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Oudercomité trakteert kinderen De Eik op plezier en ijsjes

Wellen -

Al van op de straat kon iedereen zien dat het team van BS De Eik klaar was om er weer in te vliegen. Het oudercomité zorgde voor een kleurrijke inkom met ballonnen en het team zorgde voor boa’s voor elk kind.

Ine Smolders

Ook de eerkhoorntjes Knabbel en Babbel waren van de partij. Eerst hielpen zij de kleuters het nieuwe schooljaar ‘inspringen’. Daarna gingen ze langs in de klassen van de lagere school. Knabbel en Babbel zijn ondertussen een vaste waarde en heel wat leerlingen kijken ernaar uit om hen terug te zien. Het oudercomité zorgde niet alleen voor heel wat plezier, ze trakteerde ook alle leerlingen op een ijsje.

Naar goede gewoonte start het schooljaar in de Eik met een vriendschapsweek. In die week kunnen de leerlingen elkaar (her)ontdekken en worden er lessen ingezet die zorgen voor een goede sfeer en een fijne samenwerking. Zo kunnen de leerlingen gelukkig zijn in het samen leren.

De kinderen van het lager onderwijs startten de eerste schooldag met een gezamenlijke activiteit in de sporthal. Daarna gingen de kinderen hun nieuwe klas en leerkracht ontdekken. De dag werd afgesloten met een welkomstfeestje per klas met een hapje en een drankje.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio