© Belga en Immoweb

Renner Tiesj Benoot verkoopt zijn riante villa in Drongen: “Het wooncomfort is uitzonderlijk”

Drongen -

Wie een carrière als topwielrenner ambieert, kan maar beter een aangepaste woning hebben. Dat treft: Tiesj Benoot van Team Jumbo-Visma verkoopt zijn prachtige villa in Drongen. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan vast.

Sander Luyten

De villa van Benoot, die naar Munte verhuist, staat in de Antoon Catriestraat in Drongen. De renner schakelt geen makelaar in om zijn stulpje te verkopen, hij prijst het zelf aan via Immoweb. “Een rustgevende plek waar de uitzichten groen zijn en het wooncomfort uitzonderlijk. Hier woont u met de binnenstad binnen handbereik, maar toch is het de ontspannende natuur die alle aandacht trekt”, klinkt het.

Het huis heeft alle luxe: een volledig uitgeruste keuken, wasruimte met aparte ingang, vier slaapkamers, badkamer met inloopdouche, een dressing met op maat gemaakt kasten, een sauna en een grote kelder.

“De afwerkingsgraad is uitzonderlijk hoog”, staat in de beschrijving. Dat betekent meteen ook dat er een stevig prijskaartje aan de villa hangt: 1.199.000 euro. Meer informatie via de website van Immoweb.

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

 ©  Immoweb

Meer over Binnenkijken

Aangeboden door onze partners

Niet te missen