©  BELGA

KV Mechelen haalt met David Bates “stevige” Schotse centrale verdediger in huis

David Bates (25) komt de achterlinie van KV Mechelen versterken. De Schotse verdediger was eerder al actief in ons land en tekent een driejarig contract Achter de Kazerne.

havg

Helemaal onbekend is David Bates niet in onze competitie. In het seizoen 2020-21 speelde hij op uitleenbasis bij Cercle Brugge. “David is een grote en stevige verdediger die ook comfortabel is aan de bal. Met zijn 1m93 brengt hij ook nog extra kopkracht met zich mee”, geeft sportief directeur Tom Caluwé op de Mechelse webstek een woordje uitleg over de nieuwste aanwerving.

De Schot komt over van Aberdeen en speelde in het verleden voor Rangers, Hamburg en Sheffield Wednesday. “Ik heb al video’s gezien van tijdens de wedstrijden en met de trainer gesproken. Ik was er direct van overtuigd dat Mechelen die plek moest worden”, aldus Bates, die vier caps voor de nationale ploeg van Schotland verzamelde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer