Drukke deadline day voor Rode Duivels: Leander Dendoncker kan naar Aston Villa, wat doen Yannick Carrasco en Youri Tielemans?

De transfermarkt in België loopt nog tot 6 september, die in de grote Europese competities sluit donderdagavond al. Welke Rode Duivels versieren op de laatste dag van de transfermarkt nog een transfer? En wat zijn de laatste geruchten? Een overzicht.

dvd, pjc, jswk

LIVE. Volg alle activiteit op de internationale transfermarkt hier op de voet!

Youri Tielemans: Newcastle?

Dat Youri Tielemans (25) op deze laatste dag van de transfermarkt nog een speler van Leicester City is, hadden niet veel mensen zien aankomen. Beweegt er vandaag toch nog iets voor de Rode Duivel? Volgens Engelse bronnen zou Newcastle hem nog willen inlijven.

Leander Dendoncker: Aston Villa of West Ham?

Komt er nog een transfer voor Leander Dendoncker? West Ham en Aston Villa zijn opties voor de 27-jarige Rode Duivel, die nog één jaar onder contract ligt bij Wolverhampton. Dat is bevestigd aan onze redactie.

Yannick Carrasco: Tottenham?

Misschien nog de meest verrassende: vertrekt Yannick Carrasco nog bij Atlético Madrid? Volgens Spaanse bronnen is er een club die 60 miljoen euro wil betalen voor de Rode Duivel, die een clausule in zijn contract heeft staan dat hij voor dat bedrag kan vertrekken tot het einde van deze transferperiode.

Hier en daar klinkt het dat Tottenham de club zou zijn die Carrasco wil inlijven. De Spurs zijn nog op zoek naar een polyvalente wingback.

Dennis Praet: Torino?

Dennis Praet zou graag nog naar Torino vertrekken. Of het tot donderdag nog tot een akkoord komt met Leicester City, zal nog moeten blijken. Het wordt hoe dan ook een drukke dag voor Leicester.

Wout Faes: Leicester City

Done deal: Wout Faes is voorgesteld als nieuwe speler van Leicester City. De Rode Duivel moet de naar Chelsea vertrokken Wesley Fofana vervangen bij The Foxes. Leicester zou ongeveer 20 miljoen euro (inclusief bonussen) betalen aan Stade Reims voor onze landgenoot.

Aster Vranckx: AC Milan

Er spelen straks vier Belgen bij AC Milan. Aster Vranckx (19) staat op het punt Wolfsburg te verlaten voor de kampioen van Italië. De middenvelder landde woensdagavond al in Italië en legt donderdag zijn medische testen af.

Jan Vertonghen: Anderlecht

Anderlecht heeft zijn stunttransfer bijna beet. Benfica heeft zijn akkoord gegeven aan paars-wit voor de overgang van Jan Vertonghen (35), die donderdagvoormiddag in Brussel landde om zijn medische tests af te leggen en zijn handtekening te zetten.

Om welk uur sluiten de transfermarkten?

Duitsland: 18.00 uur

Italië: 20.00 uur

Frankrijk: 23.00 uur

Engeland: 00.00 uur

Spanje: 00.00 uur

Schotland: 01.00 uur

Portugal: 01.00 uur

België: 6 september 23.59 uur

Turkije: 8 september 23.00 uur

Aangeboden door onze partners