Daar is de vierde Belg bij AC Milan: Aster Vranckx op huurbasis naar Italiaanse kampioen

Er spelen straks vier Belgen bij AC Milan. Aster Vranckx (19) verlaat Wolfsburg voor de kampioen van Italië. De middenvelder landde woensdagavond al in Italië, legde donderdag zijn medische testen af en werd later op de avond aangekondigd.

vvg, jswk, wic

AC Milan huurt Vranckx voor één seizoen van Wolfsburg en betaalt daar 1 miljoen euro voor. In de deal zit ook een aankoopoptie van 12 miljoen opgenomen. Als die gelicht wordt, tekent Vranckx voor vier seizoenen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De jonge Belgische middenvelder maakte vorig seizoen nog indruk op het middenveld van Wolfsburg, maar kreeg dit seizoen maar amper kansen van nieuwe coach Niko Kovac. De polyvalente middenvelder brak in 2019 door bij KV Mechelen, dat hem vorige zomer voor 8 miljoen aan Wolfsburg verkocht. Bij Milan kan hij als ploegmaat van Charles De Ketelaere, Divock Origi en Alexis Saelemaekers opnieuw uitkomen in de Champions League.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer