Willy Naessens rijdt auto total loss op weg naar Waregem Koerse

Waregem -

De wagen van Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne is perte totale nadat die zondag in het Franse Beaucamps-le-Jeune werd aangereden. Ze waren net aan hun laatste dag van hun vakantie begonnen toen een wagen op een kruispunt vol op hen inreed. Het koppel kwam er met de schrik van af. Ook de bestuurder hield er geen verwondingen aan over. De wagen is voor het koppel wel het minste van hun zorgen: “Gelukkig zijn we op tijd thuis voor Waregem Koerse”, klinkt het.

Bron: Joe, HLN

De twee werden aangereden in een dorp in Picardië, een streek in Noord-Frankrijk. “We waren aan het rijden toen we plots een kruispunt naderden. Een wagen kwam met hoge snelheid van links op ons afgestevend, remde te laat en reed op ons in”, vertelt Marie-Jeanne. (Lees verder onder de foto)

“De aanrijdende wagen ging over de kop. De bestuurder kwam er gelukkig met slechts een schrammetje van af. We hebben hem ondertussen nog aan de telefoon gekregen en hij stelt het goed. Ook wij raakten niet gewond. We zijn wel wat door mekaar geschud, maar met een ‘Dafalganneke’ komt dat allemaal goed.”

De Range Rover van het beroemde koppel is wellicht perte totale. “Gelukkig kon er snel een vervangwagen voor ons geregeld worden zodat we maandag naar huis konden. Dan zijn we toch nog op tijd voor Waregem Koerse.”

Meer over Waregem

Aangeboden door onze partners