Man (27) neergeschoten in Hoboken: dader belde aan en opende vuur, mogelijk afrekening in drugsmilieu

In het Antwerpse district Hoboken is dinsdagavond een 27-jarige man ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de Lageweg. De dader zou aangebeld hebben en vervolgens meteen geschoten. De politie houdt een zoekactie in de omgeving. Er wordt rekening gehouden met een afrekening in het drugsmilieu.

Bron: BELGA

De 27-jarige man zou gewond op straat zijn aangetroffen. Volgens onze informatie is het slachtoffer Abdelhalil L., een man uit Borgerhout die sinds een tijdje in de straat woont. De dader belde bij Abdelahlim aan en opende meteen het vuur op hem. Abdelhalim L. werd volgens onze informatie geraakt in zijn been. Zijn slagader zou geraakt zijn. Hij werd in allerijl overgebracht naar het UZA.

Bij de politie houdt men rekening met een afrekening in het drugsmilieu. Abdelhalim L. stond zelf niet meteen bekend als crimineel. Maar enkele van zijn broers zijn wel gekende figuren. Zijn broer Abderrahim was in 2013 betrokken bij de een schietpartij in de Guldensporenstraat, waarbij crimineel Yassine S. werd neergeschoten.

Meer over Criminaliteit

Aangeboden door onze partners