©  AFP

‘Flash’-acteur Ezra Miller zoekt hulp voor “complexe mentale gezondheidsproblemen”

De voorbije weken en maanden kwam Ezra Miller (29) meerdere malen in opspraak. Het recentste feit: een aanklacht over een inbraak. Tot voor kort bleef de ‘Flash’-acteur, die zich laat aanspreken met ‘die’ en ‘hun’, stil. “Ik ga nu het nodige werk doen om opnieuw een gezonde, veilige en productieve fase in mijn leven in te gaan”, belooft die nu.

(eadp)

Het is voor het eerst dat die een verklaring geeft, aan het Amerikaanse blad Variety. “Ik ben recentelijk door een periode van intense crisis gegaan”, klinkt het daarin. “Nu begrijp ik dat ik complexe mentale gezondheidsproblemen heb en ik ben met een behandeling gestart. Ik wil me verontschuldigen tegenover iedereen die ik ongerust en boos heb gemaakt met mijn voorbije gedrag. Ik ben toegewijd om het nodige werk te doen om opnieuw naar een gezonde, veilige en productieve fase in mijn leven te gaan.”

LEES OOK. Steeds meer hallucinante verhalen over Ezra Miller, maar zelf blijft de acteur stil (+)

De voorbije maanden werd Miller beschuldigd van onder meer een inbraak, geweld en intimidatie. Bij Warner Bros, waar die superheld The Flash speelt, klonk eerder al bezorgdheid. Volgens Amerikaanse media had de studio zich al over drie scenario’s gebogen om de probleemsituatie aan te pakken. Een van de opties was dat Miller hulp zou zoeken, om alsnog zonder problemen The Flash in de bioscoop te brengen in juni volgend jaar.

Aangeboden door onze partners