© Jos Bloemen

© Jos Bloemen

© Jos Bloemen

© Jos Bloemen

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Na twee jaar weer schutterstreffen bij schutterij Sint Joris Kaulille

Bocholt -

Na twee jaar gedwongen afgelasting organiseerde de schutterij Sint Joris Kaulille op 15 augustus weer een schutterstreffen voor niet-leden, buurten en verenigingen.

Jos Bloemen

Voor de eerste keer werd dit schutterstreffen georganiseerd aan de gloednieuwe schuttekamer aan de Molenstaat. “De liefhebbers hebben op onze nieuwe schietstand, de kogelvanger, hun schiettalent met de zware buks duidelijk laten blijken”, klinkt het bij de schutterij. “Er werd goed geschoten, zodat er een 24-tal kaarten naar de kaveling konden bij de individuele schutters. Bij de drietallen gingen acht kaarten door naar de kaveling.”

Het werd dan ook een spannende strijd die bij de individuele schutters, net als bij de drietallen, uitgeschoten werd op kleine punten van 1 cm en uiteindelijk gewonnen werd door Jarne Claes. Hij eindigde voor Senne Adamczyk en Dylan Muller. Bij de drietallen behaalde het drietal Roy Janssen, Fred Janssen en Hilda Croonen de eerste prijs. Bij de jeugd, die met de luchtkarabijn de punten afknalde, ging de eerste prijs naar Juul Derickx. Hij eindigde voor Kato Plessers en Maud Plessers.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio