Efi Gavriilakis: “Op onze kaart staan niet alleen verse aardbeien, maar ook smoothies, milkshakes, soep, brownies, aardbeien in chocolade...”  ©  Luc Daelemans

Nog een laatste keer HaspenBerry: snoepen van verse aardbeien met chocolade in knalroze drive-in

Borgloon -

Zin in snoeproze aardbeien in Ruby-chocolade, bij een brownie of in een smoothie? In de drive-in van Efi Gavriilakis (25) in Borgloon eet je het lekkerste uit het hartje van Haspengouw. Al moet je je daarvoor wel haasten: op zondag 28 augustus zwaait de knalroze container een laatste keer open.

Isabelle Ignoul

Hoe de Truiense op het idee van HaspenBerry kwam? “Na mijn job als stewardess ging ik tijdens de coronaperiode aan de slag in de horeca”, vertelt Efi Gavriilakis. “Ik heb in beide jobs veel geleerd, maar ik voelde dat ik toe was aan iets nieuws. Samen met mijn vriendin Elke brainstormde ik over een nieuw concept, iets wat we nog misten in Haspengouw. In Nederland hadden we al het succesvolle concept van een aardbeien drive-in gespot en dat leek ons wel geknipt voor onze mooie fruitstreek.” 

Efi liet een zeecontainer ombouwen tot een roze eyecatcher. ©  Luc Daelemans

Efi liet een zeecontainer ombouwen tot een roze eyecatcher, waarin ze haar verse producten verkoopt aan bezoekers. “Tot onze grote verbazing komen onze klanten echt uit alle windstreken en zelfs van ver. Zo waren er eens een viertal kwieke senioren die helemaal vanuit Mechelen afgezakt waren voor onze verse aardbeitjes. Fantastisch!”

Van soep tot smoothie

“Op onze kaart staan niet alleen verse aardbeien, maar ook allerlei lekkers dat we ermee maken. Zoals smoothies, milkshakes, soep, brownies, aardbeien in chocolade... Op algemeen verzoek hebben we ook kersen aan het assortiment toegevoegd. Bovendien vind je bij ons ook vegan opties. Ik ben zelf intolerant voor koemelk en ik krijg van klanten ook steeds meer de vraag ernaar. Zo vervangen we in sommige producten de koemelk door amandelmelk.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

HaspenBerry, Kernielerweg 59 in Borgloon. Open: ma t.e.m. vrij van 12-22 uur en in het weekend van 15-22 uur. Op 28/08 is de drive-in een laatste keer geopend deze zomer. Meer info: www.instagram.com/haspenberry

Meer over Eten en drinken

Aangeboden door onze partners

Niet te missen