Het duurde eventjes voor Jotti en Cas elkaar vonden, maar nu keren ze terug naar huis als koppel én de winnaars van ‘Love island’. 

Jotti en Cas winnen ‘Love island’ en 25.000 euro

Het derde seizoen van ‘Love island’ zit erop. Tijdens de finale stemden de kijkers Jotti en Cas, het prille koppeltje dat elkaar leerde kennen in Casa Amor, naar de eerste plaats. Zij keren terug naar België met elkaar én met 25.000 euro.

Wout Desmytere

Het parcours van Jotti en Cas liep niet van een leien dakje. De voormalige vriendin van de Nederlandse voetballer Wesley Sneijder koos aanvankelijk voor Lennert, maar diens hart lag al bij Fé. Gelukkig was daar Mehti, met wie het wel erg goed leek te klikken. Helaas moest hij niet lang daarna het programma verlaten, aangezien kandidaat Rick ervoor koos om met Jotti een koppel te vormen.

Dat idee was echter geen lang leven beschoren. Een klik met Rick kwam er niet, met de andere mannen bleef die klik uit. Maar toen Jotti in Casa Amor Cas leerde kennen, veranderde alles. Het klikte meteen en de twee groeiden naar elkaar toe. Jotti vroeg Cas mee bij hun terugkeer naar de villa, ze genoten samen van romantische avonden en na hun dreamdate werden ze officieel een koppel.

En daarmee zit het derde seizoen - het eerste dat door Streamz werd uitgezonden - erop. Fé en Lennert eindigden op de tweede plaats, Sunita en Mert moesten genoegen nemen met een bronzen medaille. Imen en Nathan vielen aan het begin van de finale als eerste koppel af.

De vier koppels die het tot in de finale van ‘Love island’ schopten. Vlnr: Cas en Jotti, Nathan en Imen, Lennert en Fé, Mert en Sunita. ©  Streamz

Meer over Streamz

Aangeboden door onze partners