©  AFP

Wat een terugkeer: Romelu Lukaku heeft amper 81 seconden nodig om te scoren voor Inter in eerste officiële wedstrijd

Romelu Lukaku is terug! Na een moeilijk seizoen bij Chelsea is de Rode Duivel op huurbasis terug bij zijn vorige club Inter, en hoe. De Rode Duivel mocht op bezoek bij Lecce onmiddellijk in de basis starten en bedankte door na amper 81 seconden al te scoren. Dat belooft. Het bleek meteen ook een belangrijke goal, want mede daardoor won Inter uiteindelijk van de promovendus (1-2).

Sam Varewyck

Het doelpunt kwam er nadat een voorzet van Federico Dimarco bij Matteo Darmian belandde voorbij de tweede paal. Die laatste kopte de bal door naar Lukaku, die door de verdediging van Lecce geen strobreed in de weg werd gelegd en makkelijk kon binnenkoppen. Veel beter had Big Rom zich zijn terugkeer bij de Nerazzurri wellicht niet kunnen inbeelden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ondanks de vroege goal was het allesbehalve een makkelijke partij voor Inter. Kort na de rust kwam Lecce, vorig jaar kampioen in de Serie B, langszij na een goal van Assan Ceesay. 1-1 leek heel lang ook de eindstand te gaan worden. Denzel Dumfries zorgde voor de verlossing bij Inter in de 95ste minuut: 1-2.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners