©  Dick Demey

Nog geen akkoord tussen KRC Genk en Fenerbahce over verhuis spits Ally Samatta

De Genkse supporters, die voormalig topschutter Ally Samatta weer in de armen willen sluiten, zullen nog even geduld moeten uitoefenen. De onderhandelingen zullen in het weekend op clubniveau worden verdergezet.

Vrijdag zaten zowel het bestuur van Fenerbahce (voormiddag) als dat van KRC Genk (namiddag) samen om de deal te bespreken. Er werd nog geen financieel akkoord bereikt tussen beide partijen en ook over de modaliteiten wordt nog gediscussieerd. Er is geen hoogdringendheid in het dossier, de match op Zulte Waregem was sowieso te vroeg gekomen voor Samatta.

Coach Wouter Vrancken bevestigde vrijdag op de wekelijkse persconferentie overigens dat hij er graag een extra spits bij heeft. “Na het vertrek van Ito en Dessers en het uitvallen van Oyen zitten we niet zo dik in de aanvallers. Ik heb het dan over het geheel van de drie tot vier aanvallende posities. Voor een coach is het interessant om over een goeie mix van profielen te beschikken om de verschillende posities in te vullen. Veel spelers kunnen ook op meer dan één positie terecht, Trésor en Paintsil hebben dat intussen al bewezen.” (mg)

Aangeboden door onze partners