Schepen Heidi Pirlotte had de eer om de elektrische rolstoelfiets als eerste te testen met haar ‘mammie’. © Gemeente Heers

Rolstoelfiets voor bewoners van woonzorgcentrum Berkenhof

Heers -

Met de steun van het gemeentebestuur kreeg woonzorgcentrum Berkenhof in Heers zopas een rolstoelfiets in bruikleen.

“Het was de droom van wijlen Julien Geuten, oud-schepen en raadslid voor VLDumont, om een rolstoelfiets ter beschikking te stellen aan woonzorgcentrum Berkenhof”, vertelt schepen van Sociale Zaken Heidi Pirlotte (VLDumont). “Julien woonde geruime tijd in Berkenhof en was daar door velen geliefd.” Vier creatieve ondernemers uit de gemeente sloegen eind vorig jaar de handen in elkaar om die droom van Julien te verwezenlijken. Met de opbrengst van de stickerverkoop van gluurpieten en -sinten tijdens de eindejaarsperiode én dankzij enkele gulle giften kocht de gemeente een elektrische rolstoelfiets aan. Die werd deze week aan het woonzorgcentrum geschonken.

Schepen Heidi Pirlotte had de eer om de rolstoelfiets als eerste te testen met haar ‘mammie’. “Wij zijn ervan overtuigd dat heel wat ouderen door deze aankoop weer kunnen genieten van onze mooie gemeente en van de gezonde buitenlucht”, besluit Pirlotte. (frmi)

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio