Man trekt mes bij ruzie op café De Markt in Zolder: twee lichtgewonden

Heusden-Zolder -

Woensdagmorgen rond 11 uur zijn twee mannen lichtgewond geraakt toen ze het met elkaar aan de stok kregen in café De Markt in Zolder. Volgens getuigen zou een van hen hebben uitgehaald met een mes, al gaat het eerder om wederzijdse slagen en verwondingen. De politie onderzoekt de zaak.

Zahra Boufker/Marij Wyers/Phillip Pergens

De twee mannen, onder wie een 25-jarige uit Heusden-Zolder, liepen verwondingen op bij het gevecht. De ziekenwagen van Ambuce Peer en het mugteam van Heusden-Zolder hebben de slachtoffers verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat onder meer om lichte, oppervlakkige snijwonden. Aan de twist zouden ze ook kneuzingen hebben overgehouden.

Onderzoek

De oorzaak van de twist en de precieze omstandigheden zijn niet bekend. Politie Heusden-Zolder is bezig met het onderzoek en ook het gerechtelijk labo is gevraagd voor sporenonderzoek. Meer duidelijkheid was er woensdagavond nog niet. De zaak wordt verder onderzocht, maar niemand wordt aangehouden. Het parket van Limburg werd wel ingelicht, maar voorleidingen zijn niet noodzakelijk.

De zaak ligt op de hoek van de Stationsstraat in Zolder-Mijn, tegenover het Marktplein waar ’s morgens marktkramers bezig waren met het opstellen voor de tweewekelijkse multiculturele markt. Het café bleef gesloten vanwege het lopende onderzoek.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio