© Instagram annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck heeft borstkanker: “Het wordt een pittig jaar”

Ann Van den Broeck heeft via sociale media laten weten dat ze recentelijk te horen heeft gekregen dat ze borstkanker heeft. De actrice zegt het nieuws zelf te willen delen omdat “slecht nieuws zich snel verspreidt”.

lto

“Beste vrienden, beste collega’s, beste kennissen, beste publiek, beste pers, Slecht nieuws verspreidt zich snel, dus breng ik jullie graag zelf op de hoogte van de juiste informatie. Heel recent werd ik gediagnosticeerd met borstkanker. De komende tijd zal ik de nodige professionele behandelingen krijgen met alle vervelende consequenties van dien”, schrijft ze bij een selfie die ze op Facebook postte.

“Ik hoop, geloof en ga er graag van uit dat ik mijn privéleven en mijn professionele activiteiten naar goed vermogen verder zal kunnen zetten de volgende maanden, maar ondertussen ga ik de strijd aan en vecht ik samen met mijn achterban tegen deze onaangekondigde en ongenode motherfucker”. Van den Broecke zegt zit voor te bereiden op een pittig jaar, maar dat haar “mindset positief is”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer