©  CNR Records

Camille zingt nieuwe begingeneriek van ‘Familie’

“Aan de kleur van jouw stem weet ik wie jij bent.” Met die woorden begint binnenkort elke aflevering van Familie. De populaire VTM-soap krijgt na de zomer namelijk een fonkelnieuwe begingeneriek, met nieuwe beelden én een nieuwe beginsong. Daarvoor strikten de makers niemand minder dan Camille.

De hitsensatie van het moment zong de nieuwe generiek in, “een poppy nummer dat ze zelf mee schreef”. Het liedje heet Kleur en staat ook op het album dat Camille eind augustus uitbrengt. En natuurlijk zal ze het nummer ook brengen tijdens haar optreden op het ‘30 jaar Familie Feest’, op zaterdag 17 september in de Lotto Arena. “Ik voel me vereerd dat de makers van Familie een liedje van mijn nieuwe album gekozen hebben om de kijkers elke dag mee in de juiste sfeer te brengen”, klinkt het enthousiast bij Camille. “Toen ze me dit vroegen voelde het ook meteen goed aan. Ik kan niet wachten om de song binnenkort te horen aan het begin van elke aflevering. En natuurlijk ook om het nummer live te spelen voor duizenden mensen in de Lotto Arena. Zin in!”

De gloednieuwe generiek wordt bij de start van het 32ste Familie-seizoen losgelaten op de kijker. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat bij VTM wordt later bekendgemaakt.(jvh)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer