© Jo Lambrechts

© Jo Lambrechts

© Jo Lambrechts

© Jo Lambrechts

© Jo Lambrechts

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Pasar Kortessem wandelt 500 euro bij elkaar voor het Rode Kruis

Kortessem -

Dankzij haar jaarlijkse spek- en eierentocht kon Pasar Kortessem een cheque van 500 euro overhandigen aan het Rode Kruis van Kortessem.

Jo Lambrechts

Pasar Kortessem organiseerde onlangs haar jaarlijkse Spek- en eierentocht. De wandelaars konden genieten van mooie wandelingen in het natuurgebied van Zammelen. Na de wandeling konden de deelnemers genieten van een lekkere portie spek en eieren en van verschillende lokale producten. Ook een delegatie van het Rode Kruis stak een handje toe.

De opbrengst van de spek- en eierentocht gaat elk jaar naar een ander goed doel. Dit keer werd de volledige opbrengst geschonken aan het Rode Kruis van Kortessem. Voorzitter ad interim Peter Joris overhandigde een cheque van 500 euro aan voorzitter Els Stevens. Zij bedankte Pasar en vertelde dat het bedrag naar de lokale werking gaat. Zo zullen de centjes bijvoorbeeld gebruikt worden voor hippotherapie, waarbij de kinderen van De Dageraad medisch begeleid kunnen paardrijden. Ook brengt het Rode Kruis rond Kerstmis telkens een bezoekje, inclusief geschenkje, aan eenzame hoogbejaarden. Beide verenigingen sloten de avond af met een toost op de vrijwilligers.

http://www.pasar.be/kortessem

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio