Dankzij Hailey Bieber lopen we deze zomer allemaal rond met een ‘glazed donut manicure’

In beautyland wisselen de trends elkaar aan een sneltempo af. Vooraleer je het weet, is de vorige alweer passé en heb je niet eens de tijd gehad om hem uit te proberen. Dit keer is het Hailey Bieber die de beautyliefhebbers onder ons weet te inspireren met haar ‘Glazed Donut Manicure’. En wij vertellen je hoe je zelf aan de slag gaat.

Camille Van Puymbroeck

Dat Hailey houdt van een glansje, is geen geheim. Een blik op de campagnebeelden van haar huidverzorgingslijn Rhode volstaat om dat te achterhalen. En omdat een mens nooit genoeg kan glimmen, wou de ster ook glanzende nagels voor haar verschijning op het Met Gala. In de standaardkleurtjes vond ze niet wat ze zocht, dus vroeg ze haar nail artist Zola Ganzorigt om zelf een receptje in elkaar te draaien. De inspiratiebron? Een geglazuurde donut.

Zelf aan de slag

Voor wie helemaal wild wordt van het resultaat, hebben we goed nieuws. Ganzorigt deelde de wonderformule namelijk ook in een Instagrampost. Je hebt er weliswaar vijf verschillende producten voor nodig, maar dan heb je ook wat. (lees verder hieronder)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Stap 1. OPI Stay Strong gel base coat

Stap 2. OPI gel color in Funny Bunny

Stap 3. OPI Chrome Effects’ No-Cleanse Top Coat

Stap 4. OPI chrome effects in Tin Man Can

Stap 5. OPI Stay Shiny top coat

Aangeboden door onze partners

Niet te missen