© ZB

Megaspeeltuin Tarzan & Jane opent waterspraypark (met enkele dagen vertraging)

Woensdag is het zover. Met een beetje vertraging opent in Heusden-Zolder het waterspraypark ‘Jane’s Waterpret’ de deuren.

Zahra Boufker

Eigenares Caroline Carpentier verwelkomt jong en oud. “Oorspronkelijk hadden we gepland om op 30 juni ons nieuw waterspraypark te openen. Maar door een vertraging in de levering van de materialen hebben we de opening moeten uitstellen tot morgen. Vandaag hebben we een aantal kinderen uitgenodigd om de toestellen uit te testen. We zijn tevreden met het resultaat.”

De eigenaars van de megaspeeltuin Tarzan & Jane aan de Michel Scheperslaan in Zolder investeerden bijna een half miljoen euro in de nieuwe attractie. “We hebben meer en meer te maken met hete zomerdagen. Vanaf woensdag kunnen we onze bezoekers ook verkoeling aanbieden. Dat is nodig want er is veel vraag naar. Het waterpark toegankelijk voor jong en oud en er is geen verdrinkingsgevaar wat voor de ouders ook een geruststelling is. We hebben deze namiddag de toestellen uitgetest: alle aanwezigen hadden plezier.”

 

 ©  zb

 

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio