De Backstreet Boys kregen afgelopen weekend het gezelschap van Drake op het podium. 

De Backstreet Boys kregen afgelopen weekend het gezelschap van Drake op het podium. ©  ISOPIX

Verrassing tijdens optreden van Backstreet Boys: rapper Drake helpt handje bij zingen van klassieker van boyband

Heb je je altijd al afgevraagd hoe ‘I want it that way’, zowat het ultieme boybandnummer, zou klinken als Drake meezong? Nu weten we het. De 35-jarige rapper crashte afgelopen weekend een optreden van Backstreet Boys in Toronto en zong mee met hun grootste hit.

Wout Desmytere

Het is niet bepaald een voor de hand liggende combinatie, maar het publiek ging uit z’n dak toen de band hun ‘zesde lid’ introduceerde en Drake het podium op wandelde. Iedereen zong luidkeels mee, maar niet voor Drake vertelde wat het nummer voor hem betekende.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hij noemde het “één van de beste liedjes aller tijden” en verklapte bovendien dat hij er, toen hij een jonge snaak van dertien jaar was, op danste met het allereerste meisje waar hij iets voor voelde. “Het voelde als de eerste keer dat iemand me erkende. En als de eerste keer dat ik de kans had om iemand cool te zijn”, klonk het grappend.

Meer over Muziek

Aangeboden door onze partners