©  AFP

Wout van Aert lacht met zichzelf dankzij opmerkelijke naam van zijn sportgels: “Zeg nooit nooit”

Hij mag dan wel in de gele trui rijden, Wout van Aert werd in deze Tour de France al drie keer na elkaar tweede. Op de rustdag kon er dan wel een grapje vanaf.

Vincent Van Genechten

LEES OOK. Niet wanhopen, Wout! De kansen op ritwinst blijven komen

“Zoek de grap op deze foto”, aldus Van Aert op Instagram bij een afbeelding van de voedingssuplementen van Jumbo-Visma. Genaamd: Neversecond. “Zeg nooit nooit”, lacht de geletruidrager met zichzelf.

 

Neversecond is sinds dit seizoen de voedingspartner van Team Jumbo-Visma. “Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de prestaties te verbeteren door middel van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Daarom sluiten de producten van het nieuwe performancemerk perfect aan bij de wielerploeg”, klonk het bij de aankondiging.

“In alle producten zit een beperkt aantal ingrediënten en hetzelfde ingrediëntenprofiel, zodat de sportvoeding gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met minimale kans op maagproblemen, zelfs bij hoge intensiteit en volume. Daarnaast zijn de sportrepen, -gels en -drank samengesteld na jaren van klinisch onderzoek en testen.”

Meer over Wout van Aert

Aangeboden door onze partners