Nieuwkomer Metinho. 

Nieuwkomer Metinho. ©  Dick Demey

Vier nieuwkomers debuteren in onderlinge oefenwedstrijd Lommel SK

Na twee weken voorbereiding werkte Lommel SK zaterdag een onderlinge oefenwedstrijd af. Doelpunten vielen er niet te noteren op de Soeverein Academy. Nieuwkomers Metinho, Vancsa, Izevic en Van Hout maakten hun debuut.

Sven Claes

Eerder op de dag maakte groen-wit de komst van de Braziliaanse middenvelder officieel bekend. Metinho wordt één seizoen gehuurd van de Franse zusterclub Troyes. Hoofdtrainer Steve Bould experimenteerde met zijn voltallige selectie door tweemaal 35 minuten te spelen. Beloftespelers Weckhuysen en Reumers kregen de kans om van het echte werk te proeven. Ook de Hongaarse international Zalan Vansca (17), de Montenegrijnse doelman Nikola Izevic (19) en ouderdomsdeken Kristof Van Hout (35) proefden van hun eerste minuten in het groen-witte shirt.

 

 ©  Dick Demey

De oefenwedstrijd achter gesloten deuren had voor de rest weinig om het lijf. Doelpunten vielen er niet, wel werd tweemaal het doelhout geraakt. De debuterende Metinho viel op door zijn sterke rushes langs de zijlijn, maar kon deze niet verzilveren. Vrijdag 8 juli oefent Lommel SK tegen Westerlo in het Nederlandse Papendal.

 

 ©  Dick Demey

LOMMEL SK GROEN-WIT: De Busser (36’ Izevic) - Belghali, Neven, Wuytens, Roque - Henkens, Weckhuysen, Vancsa - Martinez (46’ Metinho), Kabongo, Sales.

LOMMEL SK ZWART: Kolen (36’ Van Hout), Aguilar, Pierrot, Lemoine, Troonbeeckx, Thordarson, Ostrc, Reumers, Anello, Cauê, Talvitie.

SCHEIDSRECHTER: Thomas Vanboven

TOESCHOUWERS: Achter gesloten deuren 

 

 ©  Dick Demey

 

 ©  Dick Demey

 

 ©  Dick Demey

Aangeboden door onze partners