Volgens L’Equipe heeft Neymar nu toch zijn contract verlengd bij PSG tot 2027. 

Volgens L’Equipe heeft Neymar nu toch zijn contract verlengd bij PSG tot 2027. ©  ISOPIX

Blijft hij dan toch in Parijs? Neymar tekent verlengingsclausule tot 2027 bij PSG

De voorbije weken gutste het van de transfergeruchten rond Neymar, een van de absolute sterren van Paris Saint-Germain. De 30-jarige Braziliaan zou nu toch zijn contract bij de club uit de Ligue 1 verlengd hebben.

Jeroen De Pauw

Neymar (30) stond deze zomer op het verkoopblok bij PSG en geruchten over een mogelijke transfer klonken de voorbije weken luider dan ooit. Onder meer Juventus en Chelsea klonken als mogelijke nieuwe bestemmingen voor het Braziliaanse woelwater. Maar nu zou de aanvaller toch zijn contract met de Parijse club verlengd hebben door een automatische clausule in zijn contract te ondertekenen. Dat meldt de Franse sportkrant L’Equipe.

Met deze verlenging zou de Braziliaan tot en met 2027 bij de club blijven en een salaris van zo’n 27 miljoen euro per jaar opstrijken. Mocht PSG de spits nog steeds van de hand willen doen wacht PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi nu plots een veel moeilijkere taak.

Eind maart verlengde ook Kylian Mbappé, die andere sterspeler van PSG, al zijn contract tot 2025 nadat hij veelvuldig hintte op een vertrek naar Real Madrid.

Aangeboden door onze partners