OPROEP. Vertel ons jouw unieke verhaal en maak kans op een make-over met fotoshoot

Vind je het dringend tijd voor een nieuwe look, maar weet je niet wat je écht staat? Ons weekendmagazine Billie zoekt Limburgers met een bijzonder verhaal, die zin hebben in een fotoshoot met alles erop en eraan: stylingtips, een nieuw kapsel en persoonlijk make-upadvies.

An Smets

Ons modeteam is op zoek naar meer diversiteit, en zoekt jouw unieke verhaal. Heb jij zin in een make-over? Vertel ons jouw verhaal en maak kans op een fotoshoot met alles erop en eraan: een bezoekje aan de kapper, make-up, persoonlijke stylingtips én een fotoshoot staan allemaal op de planning wanneer het team van ons weekendmagazine Billie je onder handen neemt. Het resultaat van de make-over verschijnt in Billie. Zin in een verwendagje en een nieuwe look? Laat ons jouw verhaal weten.

Hoe maak je kans?

Kopieer onderstaande vragenlijst, en bezorg ‘m ons ingevuld samen met enkele foto’s van jezelf. Verzend alles in een mailtje naar billie@hetbelangvanlimburg.be.

Vragenlijst:

- persoonlijke gegevens: naam, leeftijd, woonplaats, gsm-nummer & e-mailadres.

- Wie ben je? Vertel ons over jezelf, je beroep, hobby’s en persoonlijkheid.

- Wat is jouw unieke verhaal? Waarom wil jij graag een make-over?

- kledingmaten:

confectiematen onderstuks (broeken, rokken):

confectiematen bovenstuks (blouses):

schoenmaat:

lichaamsgewicht en lichaamslengte:

eventuele aandachtspunten:

(Enkel wanneer we over al je gegevens beschikken, kan onze styliste je persoonlijk advies geven.)

- jouw stijl: wat is jouw huidige kledingstijl? En wat draag je nooit?

- jouw toestemming: mogen we je haar in een nieuwe coupe knippen én kleuren? Zonder jouw toestemming kan je je helaas niet kandidaat stellen.

- twee recente foto’s: vraag een vriend, vriendin of je partner om een nieuwe, duidelijke foto bij daglicht van je te maken. Eentje close-up, en eentje van kop tot teen. Deze beelden dienen enkel ter voorbereiding en worden nooit gepubliceerd.

Verzend alles samen in één mailtje naar billie@hetbelangvanlimburg.be. Kandidaten die in aanmerking komen, krijgen persoonlijk antwoord. Even geduld: dit kan enige tijd duren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer