©  © Marco Piraccini

Beyoncé bijna helemaal naakt op cover van nieuw album ‘Renaissance’

Een nieuw album van Beyoncé betekent ook een nieuwe cover. Die deelde ze op Instagram en zorgde meteen al voor heel wat uitbundige reacties bij de fans. De post haalde op 15 uur tijd al meer dan 3,5 miljoen likes.

Laurence Torck

Beyoncé zou Beyoncé niet zijn als ze haar album niet op een unieke manier zou promoten. Bovenop een holografisch paard en bijna volledig naakt, zo is de 40-jarige zangers te zien op de album cover dat van haar zevende studio album ‘Renaissance’.

LEES OOK. Beyoncé zorgt voor dubbele verrassing met wat nu al themalied van menig pride-parade wordt (+)

 ©  Karlijn Jacobs

“Het creëren van dit album gaf me een plek om te dromen en te kunnen ontsnappen tijdens een enge tijd voor de wereld”, staat er te lezen. “Het stelde me in staat om me vrij en avontuurlijk te voelen in een tijd waarin weinig anders in beweging was. Mijn bedoeling was om een veilige plek te creëren, een plek zonder oordeel. Een plek om vrij te zijn van perfectionisme en overdenken. Een plek om te schreeuwen, los te laten, vrijheid te voelen. Het was een mooie ontdekkingsreis”, aldus de moeder van drie.

Een oplettende fan op Twitter merkte al snel op dat de hoes geïnspireerd lijkt te zijn op een schilderij van jonkvrouw Lady Godiva uit de Renaissance. Een ander vergeleek het kunstwerk met Bianca Jagger die op een paard aankomt in Studio 54 - geen verrassing, gezien de knipogen naar house muziek en disco op haar laatste nummer en tijdens haar Vogue fotoshoot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer