Bloedsporen aangetroffen in huis in Peru waar Natacha (28) dag voor haar verdwijning feestvierde

De Peruviaanse autoriteiten hebben donderdag laten weten dat er bloedsporen zijn gevonden in een huis in Cabanaconde in Peru, waar Natacha de Crombrugghe een dag voor haar verdwijning een feestje had bijgewoond. Dat meldt het dagblad La Republica. Het is echter niet duidelijk of het bloed effectief van de 28-jarige Linkebeekse is die al sinds 24 januari vermist wordt.

Laurence Torck

Naast het bloed zouden er geen andere verdachte elementen zijn ontdekt en de speurders moeten nog nagaan of het bloed werkelijk van de Belgische toerist kan zijn. Het is ook niet duidelijk in welke ruimte van het huis die bloedsporen gevonden werden, dat willen de autoriteiten niet meedelen.

Al een half jaar lang wordt er zonder succes gezocht naar Natacha de Crombrugghe. Volgens een nieuw spoor was ze vanuit het district Cabanaconde naar Caylloma gereisd op de dag van haar verdwijning. De jonge vrouw was naar Peru getrokken om een solo reis te maken. Ze heeft een rugzak achtergelaten op haar hotelkamer in een klein dorp op meer dan 3.000 meter hoogte in de Peruaanse Andes voor ze rond 5 uur ’s ochtends alleen vertrok richting de Colca Canyon.

LEES OOK. Zoektocht naar vermiste Natacha de Crombrugghe wordt hervat in Peru

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer