© Team Bahrain Victorious

Politie valt opnieuw (in alle vroegte) binnen bij wielerploeg Bahrain Victorious, vlak voor de start van de Tour

Bahrain Victorious blijft het doelwit van de politie. Na eerdere huiszoekingen maandag bij renners en staf thuis is de Deense politie donderdagmorgen in alle vroegte binnengevallen in het hotel van het team in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Daar vindt vrijdag de ‘Grand Départ’ van de Tour de France plaats.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Om 5u30 werden de renners, met daarbij onze landgenoot Dylan Teuns, uit hun bed gelicht door de Deense politie, op vraag van de Franse autoriteiten. Alle kamers en wagens werden doorzocht. Het team verleende alle medewerking. “Maar er werd niets gevonden”, communiceerde Bahrain Victorious. 

Vorig jaar kreeg de ploeg tijdens de Tour ook al het bezoek van de Franse politie. Die wilde toen trainingsdocumenten van de renners kunnen inkijken.

Naast Dylan Teuns zijn de Italiaan Damiano Caruso, de Pool Kamil Gradek, de Australiër Jack Haig, de Slovenen Matej Mohoric en Jan Tratnik, de Spanjaard Luis Leon Sanchez en de Brit Fred Wright de geselecteerden van Bahrain Victorious voor de komende Tour.

Aangeboden door onze partners