©  vtm

Genkse zussen Mariam en Asma strijden mee voor ‘Vakantiehuis for Life’: “Spannend om alles zelf in handen te nemen”

Genk
Nele Coune

Op 11 juli neemt Julie Van den Steen de VTM-kijkers opnieuw mee naar de Ardennen voor het tweede seizoen van Vakantiehuis for Life. Vijf duo’s zullen er een chalet opknappen die de winnaars achteraf als zomerverblijf mogen gebruiken. De Genkse zussen Mariam en Asma hopen dat zij hun vakanties voortaan mogen doorbrengen in eigen land. De visagiste en kokkin zijn tegenpolen. “Ik heb mijn eigen huis laten verbouwen en heb daarbij zelf veel gekeken én ook geholpen. Spannend om nu alles helemaal zelf in handen te nemen.” En zus Mariam? “Die zal wel volgen. Als ze tenminste wakker is, want ze slaapt nogal graag uit”, lacht Asma. De zusjes zijn niet de enige Limburgers dit seizoen. De Houthalense werfleider Johny uit Huis Gemaakt mag deze keer zelf punten uitdelen als jurylid.(nco)

LEES OOK. Houthalenaar Johny Kaczmarowski is werfleider in ‘Huis Gemaakt’: “Als het werk niet goed gedaan is, moeten ze het afbreken”

Houthalenaar Johny Kaczmarowski vormt samen met Dina Tersago, Marc Coucke en interieurstyliste Anne-Catherine Gerets de jury. © vtm 

‘Vakantiehuis for Life’, vanaf 11/7 op VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer