© eva

Kapsalon Chamsa Lanaken volgt de laatste dameshaarmodetrends

Lanaken -

Met haar eigen dameskapsalon aan de Bessemerstraat 258 in Lanaken gaat een lang gekoesterde droom van de uit Syrië afkomstige Chamsa Ali in vervulling. Ze is gespecialiseerd in de laatste modetrends en als één van de weinige kapsters ook in keratinebehandelingen.

Chamsa Ali (40) woont - na een verblijf in Nederland - met haar gezin ruim zes jaar in Lanaken en spreekt inmiddels vloeiend Nederlands. In België greep ze de kans om een droom te verwezenlijken. Bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs in Genk volgde ze met glans een opleiding tot kapster, waarna ze zich vervolmaakte bij o.m. de Wellness Academie in Hasselt.

“Ieder kapsel is iets persoonlijks: het moet passen bij wie je bent. Elke behandeling die ik doe, is erop gericht om de persoonlijkheid en uitstraling van elke klant volledig tot hun recht te laten komen”, aldus Chamsa. Als moderne kapster volgt zij voortdurend de nieuwste trends op het gebied van coupes en kleuren. Ze gebruikt daarvoor uitsluitend kwaliteitsproducten.

Als één van de weinige kapsters heeft Chamsa zich gespecialiseerd in keratinebehandeling. “Keratine beschermt en herstelt beschadigd haar. Het is een lichaamseigen proteïne die onder meer in het haar, de huid en de nagels zit en zorgt voor kracht en flexibiliteit. Daarom wordt keratine vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten omdat de hoeveelheid eigen keratine in het haar vermindert als je het föhnt, verft en straight. Keratineproducten vervangen deze verloren proteïne, zodat het haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst”, weet Chamsa.

Chamsa werkt uitsluitend op afspraak, eventueel in de avonduren en - indien gewenst - zelfs op zon- en feestdagen. Tot 1 december 2022 werkt ze met promotietarieven.

Kapsalon Chamsa, Bessemerstraat 258, 3620 Lanaken - tel. +32 487 02315 - email: kapsalon.chamsa@gmail.com. Chamsa is ook te vinden op Facebook en Instagram

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio