©  NBAE via Getty Images

Emma Meesseman voor de tweede keer geselecteerd voor WNBA All Star Gala

10 juli WNBA All Star Game in Chicago Emma Meesseman is geselecteerd voor het WNBA All Star Gala dat op 10 juli doorgaat in de Wintrust Arena in Chicago. Meesseman komt dit seizoen met succes voor kampioen Chicago Sky uit. Ann Wauters, assistent-coach van Chicago Sky, zit in de coaching-staff van Team Breanna Stewart.

Patrick Ceulemans

Het is na 2015 de tweede keer dat Emma Meesseman wordt geselecteerd voor het prestigieuze WNBA All Star Gala. De Belgian Cat is dit seizoen weer outstanding en is dit seizoen en na 18 wedstrijden bij Chicago Sky goed voor een gemiddelde van 13 punten, 6 rebounds en 3 assists. Kampioen Chicago staat met 13 op 18 op de tweede stek.

Emma Meesseman zit niet in de basisvijf van het All Star Game. Die eer is weggelegd voor de speelsters die de meeste stemmen kregen van de fans. Ze werd wel gekozen bij de twaalf reserves. Op 2 juli kiezen Breanna Stewart (Seattle Storm) en A’Ja Wilson (Las Vegas Aces) wie in hun team komt en weet Emma Meesseman of ze in Team Stewart of Team Wilson zit. De coaching van Team Breanna Stewart wordt waargenomen door die van Chicago Sky met naast head-coach James Wade dus ook assistent Ann Wauters. Voor Ann Wauters is het ook haar tweede All Star Gala. In 2005, toen ze uitkwam voor New York Liberty, werd ze als speelster geselecteerd.

Aangeboden door onze partners