© Jozef Croughs

De VERFgroothandel opent een tweede vestiging in Sint-Truiden

Sint-Truiden -

De VERFgroothandel is klaar voor een nieuwe stap en opent een tweede vestiging in Sint-Truiden. Na de opening in Hasselt in 2013 was het tijd voor uitbreiding. “In de afgelopen jaren kwam er meer cliënteel uit Haspengouw”, zegt zaakvoerder Olaf Boussé. “Het was dan ook een logische stap om daar een nieuw filiaal te openen om dichter bij onze klanten te staan.”

Filiaalhouder Aaron Mottart is schilder van opleiding en heeft al verschillende jaren ervaring binnen De VERFgroothandel. Met zijn ervaring zal hij de klanten bijstaan met alle vragen en noden. “Ons assortiment omvat meer dan alleen verf, schilderstoebehoren en kledij”, zegt Aaron. “Zo hebben we ook een uitgebreide collectie raamdecoratie en een grote variëteit aan behang en vloerbekleding. Onze praktische verfkennis is onze grootste troef. We geven advies voor elk schilderwerk aan je huis of je bedrijfsgebouw, zowel voor gebouwverven als voor industriële coatings.”

De Hasseltse VERFgroothandel is een one-stop-shop voor alle schilderwerken met technische ondersteuning. Ook in Sint-Truiden is het een one-stop shop. De winkel is hoofdzakelijk gericht op de professionele markt, van schilder tot vakman, b2b’er en aankoper, maar ook particulieren kunnen er terecht. De nieuwe VERF-groothandel is gevestigd op het bedrijventerrein in de Ambachtslaan aan de achterzijde van de huidige partner De Lakkerij. (jcr)

Praktische info

De VERFgroothandel

Uitbater: Aaron Mottart

Ambachtslaan 5350/4

sinttruiden@deverfgroothandel.be

011/91.10.11

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio