© Peter Van der Aerden

© Peter Van der Aerden

thumbnail:
thumbnail:

Haspengouwse DartsVereniging sluit seizoen af in stijl

Sint-Truiden -

Op zaterdag 25 juni sloot de Haspengouwse DartsVereniging (HDV) het seizoen 2021-2022 af met de jaarlijkse barbecue en prijsuitreiking. Niet alleen de beste clubs en de individuele prestaties van de spelers werden gevierd, de vereniging bestaat intussen ook al 36 jaar.

Peter Van der Aerden

In 2021 kon het 35-jarig jubileum niet gevierd worden door de coronamaatregelen. Het huidige bestuur zette daarom dit jaar de voormalige voorzitters in de bloemetjes om hen te bedanken voor hun inzet om van de HDV een solide vereniging te maken met ruim 220 leden, verspreid over 23 dartclubs. Zoals elk jaar kwamen Vlaams parlementslid Ludwig Vandenhove en gemeenteraadslid Maurice Hollebeke helpen om de prijzen uit te delen. Ludwig en Maurice steunen al jaren de HDV via de organisatie van een tornooi. Dat de sport nu door de media aan populariteit wint, juichen zij zeker toe.

De nieuwe voorzitter en competitieleider Peter Van der Aerden stelde ook het nieuwe logo voor. Hiermee wil hij, samen met het bestuur, duidelijk maken dat de HDV zich ook in de toekomst blijft inzetten om een kwalitatieve en fijne competitie aan alle leden aan te bieden. Er is volgens Peter “geen betere manier om de sport te promoten dan een goede omkadering te bieden aan de clubs en de leden”.

Nieuwe leden/dartclubs zijn meer dan welkom en kunnen zich inschrijven voor seizoen 2022-2023 op 9 en 15 juli, vanaf 19 uur in Taverne Haspengouw in Zepperen.

https://www.haspengouwsedartsvereniging.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer