©  Streamz

‘Love Island’ keert terug op 11 juli bij Streamz

Het derde seizoen van ‘Love Island’ komt vanaf 11 juli op Streamz. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt. Viktor Verhulst en de Nederlandse Holly Mae Brood nemen opnieuw de presentatie voor hun rekening.

(eadp)

Twaalf Vlaamse en Nederlandse singles wagen zich opnieuw aan de sprong. Ze gaan in een Spaanse villa in Gran Canaria voor Love Island op zoek naar de ware liefde. Dat is hun enige doel. Wie op het einde van de rit een liefdeskoppel vormt, maakt kans om samen 25.000 euro te winnen. Maar alleen elkaars harten veroveren is niet genoeg. Ze moeten ook de kijkers weten te overtuigen, want zij hebben hun lot in handen. Via de app kunnen zij elke week iemand naar huis stemmen en op het einde voor hun favoriete stel kiezen. De Nederlandse Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presenteren. De voice-over is opnieuw ingesproken door Jeroen Verdick.

Het blijft wel de vraag of het op liefdesvlak dit keer iets oplevert. Zowel Denzel en Aleksandra (winnaars eerste seizoen) als Mert en Joan (winnaars tweede seizoen) gingen na afloop van het programma uit elkaar. Ook de overige koppels hebben niet standgehouden. Wie de twaalf singles zijn, wordt later bekendgemaakt. Het programma is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland, het Nederlandse streamingplatform.

Meer over Streamz

Aangeboden door onze partners