© jos Kuppers

Koninklijk zangkoor De VAL-se MEER-els sluit werkjaar af bij Minderbroeders

Riemst -

Op zondag 26 juni jongstleden werd het werkjaar van zangkoor De VAL-se MEER-els afgesloten tijdens de eucharistieviering om 11 uur in de Minderbroederskerk in Hasselt.

jos Kuppers

Het is stilaan een traditie geworden dat het werkjaar wordt afgesloten bij de Minderbroeders in Hasselt met een plechtige eucharistieviering. Dit jaar ging pater Piet Nulmans voor in deze eucharistieviering. Deze eucharistieviering werd luister bijgezet door het Koninklijk zangkoor De VAL-se MEER-els, een vierstemmig koor uit Val-Meer. Onder leiding van dirigente Sabine Vanhees werden prachtige liederen naar voren gebracht. Pater Marcel Huysentruyt, gardiaan, had het in zijn homilie over ‘je roeping volgen.’

Zangkoor De VAL-se MEER-els kreeg onlangs voor het 50-jarig bestaan de toelating om zich koninklijk te noemen. De naam van het koor verwijst naar het tweelingdorp, Val-Meer, een naam waar de leden erg fier op zijn. Na de eucharistieviering vond er in de pandgangen van het klooster een receptie plaats, aangeboden door de Minderbroeders.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio