© Katty Nicolai

© Katty Nicolai

© Katty Nicolai

© Katty Nicolai

© Katty Nicolai

© Katty Nicolai

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Ferm Aalst viert zomerfiesta

Sint-Truiden -

Ferm Aalst organiseerde bij het begin van de zomer een gezellig etentje voor haar leden op hun speciaal ingericht zomerterras aan de zaal.

Katty Nicolai

Na heel wat leuke activiteiten in de eerste jaarhelft was het tijd voor een zomers feestje. Het bestuur had ook aan de veiligheid van haar leden gedacht en voor iedereen een zonnehoed voorzien als cadeautje. Na het aperitief konden de leden kiezen uit vier gerechten, bereid door het bestuur. Er werd afgesloten met een verfrissend dessert. Ondanks het aangekondigde onweer bleef het droog, zodat iedereen op het terras kon genieten.

Na de zomervakantie staan er weer heel wat verrassende activiteiten op het programma. Maar eerst wordt er nog volop gefeest op maandag 11 juli ter gelegenheid van ‘Vlaanderen feest’ met optredens van Jean et les Flamands, Mama’s Jasje en coverband Ahjaa. De inkom is gratis en je kan er genieten van een hapje en een drankje verzorgd door de verenigingen van Aalst. De optredens vinden plaats aan de Gemeentelijke feestzaal en starten om 18 uur.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio