ROYALS. Charlene van Monaco straalt opnieuw, mysterie in Noorwegen

Kleren uit de oude doos bij onze noorderburen, een opvallende groene jurk in Monaco en mysterie in Noorwegen. Lees en wees mee met het reilen en zeilen in adellijke middens.

Lien Lammens

Kleren delen in Nederland

Nadat vorige week de moeder van Kate Middleton opdook in een jurk van haar dochter, kozen de Nederlandse royals dan weer voor jurken die al minstens tien jaar in hun kast hingen. Koningin Máxima en prinses Beatrix droegen op een jaarlijks evenement voor het bedrijfsleven allebei een jurk die ze tien jaar geleden ook al eens droegen. Geheel toevallig ook op dezelfde avond, op 10 januari 2012 tijdens een staatsbezoek in Oman.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mysterie in Noorwegen

Prinses Ingrid Alexandra, die recent een feestje hield voor haar achttiende verjaardag waar ook onze prinses Elizabeth aanwezig was, zou al enige tijd een vriendje hebben. Maar toen het Noorse magazine Se og Hør polste naar het privéleven van de prinses, kreeg het van een woordvoerder het deksel op de neus. “Er wordt geen commentaar gegeven over het privéleven van de koninklijke familie”, klonk het streng. Met andere woorden: dat de Noorse prinses de liefde heeft gevonden wordt niet bevestigd, maar ook niet ontkend.

 

 ©  EPA-EFE

LEES OOK:

40 kaarsjes in het Verenigd Koninkrijk

Deze keer is het de beurt aan prins William, de oudste zoon van kroonprins Charles om de kaarsjes op zijn verjaardagstaart uit te blazen. De echtgenoot van Kate Middleton werd afgelopen week veertig en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door zijn eigen vader. Kroonprins Charles wenste zijn zoon op sociale media proficiat met enkele familiefoto’s uit de oude doos.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Prinses Charlene schittert opnieuw

Na maanden van afwezigheid door gezondheidsproblemen schittert Charlene opnieuw. De vrouw van prins Albert van Monaco woonde samen met hem de openingsceremonie van het Monte-Carlo Televisie Festival bij en stal de show. De voormalige zwemster droeg een smaragdgroene jurk van het Franse modehuis Lanvin in combinatie met een paar stiletto’s en opvallende, diamanten oorbellen.

 

 ©  ISOPIX

Meer over Brits koningshuis

Aangeboden door onze partners

Niet te missen