©  BELGA

Wouter Biebauw stopt met voetballen en wordt keeperstrainer bij Club NXT

Wouter Biebauw hangt zijn keepershandschoenen aan de haak en gaat aan de slag als doelmannentrainer bij Club NXT. Dat raakte maandag bekend. De 38-jarige West-Vlaming maakte maandagmorgen zelf bekend te zullen stoppen met voetballen, ‘s avonds kwam het bericht van Club NXT dat hij als keeperstrainer bij de beloftenploeg van Club Brugge aan de slag gaat.

Bron: BELGA

Biebauw had nog een contract voor twee seizoenen bij Beerschot, maar verliet de club na een geschil met collega-doelman Mike Vanhamel. Hij stond eerder in doel bij Roeselare, KV Mechelen en KV Oostende. Na het faillissement van Roeselare in 2020 leek zijn carrière voorbij, maar Beerschot gooide hem toch nog een reddingsboei.

Club NXT komt na een seizoen afwezigheid volgend seizoen opnieuw uit in 1B.

“Ik wil al mijn clubs bedanken voor de kansen die ik gekregen heb om mijn talent en passie te mogen tonen aan het grote publiek.”“Bedankt aan alle trainers, kinesisten, dokters en medewerkers van die clubs! Mede door hun goeie begeleiding heb ik zo lang deze mooie job kunnen uitoefenen. Bedankt aan mijn managers en aan alle mensen die voor mij gesupporterd hebben. Als laatste bedank ik mijn gezin en familie voor de enorme steun en de vele opofferingen tijdens mijn carrière. Stay tuned for what’s next”, schrijft Biebauw op Facebook.

Aangeboden door onze partners