©  © Marco Piraccini

Na aankondiging nieuw album lanceert Beyoncé eerste nieuwe single

Zes jaar heeft het geduurd voor Beyoncé ons opnieuw trakteerde op solo muziek. In tegenstelling tot haar vorige albums (Lemonade, Homecoming), koos ze er deze keer niet voor om een heel album te droppen zonder dat de wereld ervan op de hoogte was, want vorige week liet Queen B weten dat haar nieuwste album Renaissance in juli zou uitkomen. Vandaag lanceerde de zangeres alvast haar eerste nieuwe nummer: Break my soul.

Laurence Torck

In Break my soul zingt ze “I’ma let down my hair ‘cause I lost my mind / Bey is back and I’m sleeping real good at night”. Beyoncé is dus duidelijk terug en klaar om voor de zoveelste keer de wereld te veroveren.

Zoals met de meeste albums van Beyoncé weten we vóór de release nog weinig over het geheel. Maar het ziet ernaar uit dat er meerdere releases komen, aangezien ze voor het eerste werk van vorige week verwijst naar “Act 1”. Volgens Variety zou het album zowel dance- als countrynummers bevatten. Volgens de Britse Vogue haalde Beyoncé ook inspiratie uit de jaren 80, 90 en “glinsterend retro-futurisme”.

LEES OOK. De comeback waar iedereen op wachtte: Beyoncé kondigt eerste album in zes jaar aan en dat lijkt niet alles

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer